Alarmsystemen

Een veilig gevoel, dag in dag uit

S4S biedt u graag een gevoel van veiligheid. Hiervoor heeft u de keuze uit een verscheidenheid van alarmsystemen. Graag bekijken wij samen met u welke alarm installatie het best aansluit bij uw behoeften.

 

Onze eigenheid ligt erin dat wij geen pakketjes verkopen maar op maat werken! We bieden zowel systemen aan die werken met bedrading als draadloze alarmsystemen. Tegenwoordig kan u zowat alles aan een alarm koppelen (rook, CO, gas, water etc.) Dus ook een uitslaande brand kan voorkomen worden door middel van een alarmsysteem. Voor uitgebreide branddetectie zijn er brandcentrales.

 

Met de huidige technieken kunnen we alle mogelijke technische meldingen of alarmen gaan detecteren. Eerst en vooral de standaard inbraakdetectie zoals bewegingsdetectoren in de ruimte, contactpunten op de ramen, rookdetectie, … maar ook meer geavanceerde vormen van beveiliging.

 

U kan uw alarm bedienen via een codebediening, smartphone of tablet. Het koppelen van een Mistgenerator behoord ook tot de mogelijkheden en heeft al meermaals zijn efficiƫntie bewezen. In een mum van tijd hangt de volledige ruimte vol dikke rook waardoor het zo goed als onmogelijk is om nog waardevolle spullen te ontvreemden.

 

S4S is actief in de regio rond Vorselaar: regio Lier, Herentals, Turnhout of provincie Antwerpen. Aarzel niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat!

Ontvang een vrijblijvende offerte of vraag meer informatie over onze diensten

0468 35 59 85

info@sense4security.be

  • Grote betrokkenheid van de zaakvoerder
  • Demoruimte voor een vrijblijvende demo van de mogelijke beveiligingssystemen
  • Hulp bij administratieve, fiscale en wettelijke afhandeling van uw veiligheidsdossier
  • Vrijblijvende offerte na grondige risicoanalyse
  • Telefonische helpdesk tijdens de kantooruren
  • 24/24 service dankzij onze permanentiedienst